Gregory Crewdson
wo 20 feb 19 20.15

Beginners

Theater Malpertuis
wo 20 feb 19
20.15
  • wo 20 feb 19
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en begraven hun dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’. 

Theaterregisseur Piet Arfeuille was in de Warande al te gast met ‘Ivanov’ en ‘GAZ. Pleidooi van een gedoemde moeder’. Nu duikt hij samen met cineaste Nathalie Teirlinck (‘Le Passé Devant Nous’) in het universum van Carver. Dat belooft een spannende, visuele en theatrale voorstelling voor de grote zaal op te leveren. Teirlinck en Arfeuille stonden in het verleden al garant voor filmisch theater, zonder ook maar één camera te gebruiken.

Met Ariane Van Vliet , Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Els Olaerts, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Marlies Bosmans… brengen ze alvast een mooie cast op de scène.

interview met Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck

interview met Nathalie Teirlinck in de Standaard

Warande Informatief

Theater Malpertuis mixte zes kortverhalen uit Raymond Carvers Beginners tot de gelijknamige voorstelling. Benieuwd welke van Carvers ‘beginners’ werden uitverkoren door cineast Nathalie Teirlinck en theatermaker Piet Arfeuille?

Kom meer te weten over de voorstelling en lees onze Warande Informatief.

extra info

Lees alvast het programmablad van Theater Malpertuis met meer info over de voorstelling 'Beginners' en de makers.

credits

tekst: Raymond Carver
spel: Frans Van der Aa, Marlies Bosmans, Sebe Buermans, Naomi Van der Horst, Leonard Lambrecht, Els Olaerts, Stefan Perceval, Vincent Van Sande, Karlijn Sileghem, Tim Taveirne, Ariane Van Vliet
tekstbewerking en regie: Piet Arfeuille & Nathalie Teirlinck
vormgeving: Amber Vandenhoeck
lichtontwerp: Enrico Bagnoli
muziek: Gary Shepherd
kostumering: Lieve Pynoo
productieleiding: Rik Teunis
techniek en decoruitvoering: Tijs Michiels, Koen De Wilde, Wim Loobuyck, Ina Peeters, Katia Claeys, Lore Bouckaert, Toon Soete & Jelle Van Meerbergen
regie assistentie: Alyssa Gonzalez
begeleiding kinderen: Ilse Cox
productie: Theater Malpertuis
coproductie: CC De Grote Post

met steun van: Tax Shelter Belgium partner – Brouwerij Omer Vander Ghinste De Vlaamse Gemeenschap- Provincie West-Vlaanderen – Stad Tielt

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie