do 21 mrt 19 20.15

TIJDinKAART

GEANNULEERD: Annelies Van Hullebusch (WATMARSWAS)
do 21 mrt 19
20.15
  • do 21 mrt 19
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub

Annelies Van Hullebusch stond dit jaar met haar enthousiast onthaalde ‘KOPfKINO FM’ op WinterWarm in de Hoge Rielen. Met haar nieuwe voorstelling ‘TIJDinKAART’ presenteert ze in de Kuub een hedendaagse, beeldende vier jaargetijden.

Annelies Van Hullebusch gaat op onderzoek naar de tijd en hoe die in kaart te brengen. Ze gaat aan de slag met kleine en grote tekenen van groei, verval en wederopstand uit de natuur en zichzelf. Vivaldi maakte in 1723 'De vier jaargetijden’. In dat spoor gaat Annelies nu op zoek naar haar eigen wereld, en poogt ze een hedendaagse, beeldende vier jaargetijden te construeren.

Net nu de tikkende tijdbom van het klimaatverhaal allesoverheersend aanwezig is, en we de seizoenen minder 'voelen'. Op de scène wisselen fictie en realiteit elkaar af en maken de wereld mooier of lelijker. De speelse fantasie blijft een constante in het hele verhaal van Van Hullebusch. Volg de creatie van ‘TIJDinKAART’ op de blog van Annelies Van Hullebusch: www.alfonsine.be.

credits

concept, vormgeving en tekst: Annelies Van Hullebusch
spel: Lize Pede en Annelies Van Hullebusch
componist: Tim Vandenbergh
assistent vormgeving: Berten Vanderbruggen
eindregie Wanda Eyckerman
foto: Clara Hermans

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie