Kioni Papadopoulus

Wat valt er?

Dimitri Leue
wo 5 jun 19
20.15

wegens succes: extra voorstelling op 5 juni


Een nostalgisch en humoristisch verhaal over de liefde.

Dimitri Leue is bekend als acteur van theater en tv maar ook als schrijver. Zijn loopbaan begon bij De Kakkewieten, het legendarisch gezelschap waar ook Pieter Embrechts, Tine Embrechts en Adriaan Van den Hoof deel van uitmaakten.

 

Met ‘Wat valt er?’ brengt hij zijn eerste solovoorstelling die expliciet onder comedy verkocht mag worden! Daarin vertelt Dimitri Leue het verhaal van Walter, de havenloods, die op een mooie dag merkte dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Wat kunnen we nog over de voorstelling vertellen? Dat ieder cliché zijn waarheid heeft, iedere waarheid is als een pannenkoek. Hoe dun ook, hij heeft altijd twee kanten. En je kan er veel suiker opdoen, maar als de pannenkoek zout is, is hij zout.

 

Een bitterzoet komisch verhaal met erotische elementen, zoals daar zijn: een tepelhof (eigenlijk 2), een snor (wel degelijk 1) en olijfolie (ongeveer 250dl) … Komt dat luisteren!

 

credits

verteller: Dimitri Leue
foto: Kioni Papadopoulus

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie