Aspen label night

za 18
mei
  • za 18 mei
    20:15
    de Warande, Kuub, Turnhout
    de Warande - Kuub

Artist in Residence Niels Van Heertum is een van de sterkhouders achter Aspen Edities, een pril platenlabel met een geheel eigen stijl. Aspen brengt spannende, hedendaagse muziek, waarbij compositie en improvisatie vaak op een bijzondere manier samenvloeien. Het label geeft een platform aan artiesten die experimenteren in de ruimte tussen genres en die ten allen tijde de schoonheid vooropstellen. In de eerste plaats realiseert het label opvallende uitgaven, waarbij de muziek wordt gecomplementeerd door beeldend werk van verwante kunstenaars en door tekst. Maar ook tijdens events wordt de esprit van dit kleine, maar fijne initiatief voelbaar.

 

Op deze label night komen diverse artiesten uit de Aspenfamilie aan bod: Belgische toppers en internationale ontdekkingen, avontuurlijk maar altijd lyrisch. Veder, Linus, Ruben Machtelinckx en Frederik Leroux brengen allen werk uit via het label.

 

De volledige line-up van deze avond wordt in de loop van het seizoen aangekondigd.

 

Artist in Residence


Niels Van Heertum is een jaar lang Artist in Residence van de Warande. De euphoniumspeler wendt zijn jazzachtergrond aan voor uiteenlopende projecten, van eigen improvisatiemuziek tot samenwerkingen met Chantal Acda en Alain Platel. Tickets voor alle projecten van Niels Van Heertum kan je kopen in een reeks aan een voordelige prijs.
meer info
 

 

Op dit platenlabel brengen we muziek uit die wij zelf goed vinden en die in onze ogen aandacht verdient.
Niels Van Heertum

Credits

i.s.m. de Singer, partner van de Warande

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten