Famille Choisie (8+)

Carré Curieux
14 jun
-
16 jun
Data & tickets

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.

Locatie: tussen Turnhout, Geel en Herentals

 

Familie kies je normaal niet zelf, maar de vier artiesten van Carré Curieux kozen wel hun familie. Ze zijn broers voor elkaar en zijn zo familie geworden. ‘Famille Choisie’ gaat over vier circusartiesten die dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige kijk geven op een bijzondere circusgemeenschap. Het resultaat is een grappige, intieme voorstelling die niemand onbewogen laat.

Onderdeel van:
de Warande op locatie

De Warande presenteerde eerder al ‘Orgue en Suspension’ van Carré Curieux. Daarin combineerde het Brusselse gezelschap op schitterende wijze live-orgelmuziek met circus in een kerk.

Elk van de vier artiesten is gespecialiseerd in een discipline: doek, Chinese mast, jongleren met vliegers en ballen, touw, éénwieler, zeepbellen, diabolo en luchtacrobatie. Met ‘Famillie Choisie’ slaan ze opnieuw de handen in elkaar voor een ambitieuze circusvoorstelling in een tent. Ze nodigen je uit om binnen te kijken, bij deze vreemde familie in hun vreemd huis.

 

D. Grégoire en Ch. Vanwolleghem
D. Grégoire en Ch. Vanwolleghem
de vier artiesten van Carré Curieux
kleuter met fietsje
D. Grégoire en Ch. Vanwolleghem
D. Grégoire en Ch. Vanwolleghem

Credits

van en met: Gert De Cooman, Kenzo Tokuoka, Luca Aeschlimann en Vladimir Couprie
regie en scenografie: Titoune Krall

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten