D. Grégoire en Ch. Vanwolleghem

Famille Choisie (8+)

Carré Curieux
vr 14 jun 19
-
zo 16 jun 19
Data & tickets
 • vr 14 jun 19
  20.15
  op locatie, Vlaanderen
  in een circustent (Molenstaat, Lichtaart)
 • za 15 jun 19
  20.15
  op locatie, Vlaanderen
  in een circustent (Molenstaat, Lichtaart)
 • zo 16 jun 19
  19.00
  op locatie, Vlaanderen
  in een circustent (Molenstaat, Lichtaart)

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.
 

Familie kies je normaal niet zelf, maar de vier artiesten van Carré Curieux kozen wel hun familie. Ze zijn broers voor elkaar en zijn zo familie geworden. ‘Famille Choisie’ gaat over vier circusartiesten die dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige kijk geven op een bijzondere circusgemeenschap. Het resultaat is een grappige, intieme voorstelling die niemand onbewogen laat.

De Warande presenteerde eerder al ‘Orgue en Suspension’ van Carré Curieux. Daarin combineerde het Brusselse gezelschap op schitterende wijze live-orgelmuziek met circus in een kerk.
 

Elk van de vier artiesten is gespecialiseerd in een discipline: doek, Chinese mast, jongleren met vliegers en ballen, touw, éénwieler, zeepbellen, diabolo en luchtacrobatie. Met ‘Famillie Choisie’ slaan ze opnieuw de handen in elkaar voor een ambitieuze circusvoorstelling in een tent. Ze nodigen je uit om binnen te kijken, bij deze vreemde familie in hun vreemd huis.

 

"Famille Choisie is herkenbaar en compleet geflipt tegelijkertijd en deed ons niet zelden herinneren aan wat voor kuren wij als kind zelf jaren geleden ook uithaalden. De unaniem laaiend enthousiaste reacties achteraf liegen er niet om. Dit is een sublieme voorstelling." (Concertnews ****)

 

recensie Concertnews

 

praktisch

locatie

 • circustent op plein aan Sportcomplex Meulenberg in Lichtaart
  (achter voetbalpleinen Molenkring)
 • adres parking: Molenstraat, 2460 Lichtaart

   

 

 

 

credits

van en met: Gert De Cooman, Kenzo Tokuoka, Luca Aeschlimann en Vladimir Couprie
regie en scenografie: Titoune Krall

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie