De Persclub

't Pact
9 sep
-
17 mrt
Data & tickets
 • zo 9 sep
  10:30
  de Casteleer (Pastorijstraat 38, Kasterlee)
  gratis
 • zo 9 dec
  10:30
  cc 't Getouw, Mol
  gratis
 • zo 17 feb
  10:30
  cc 't Schaliken, Herentals
  gratis
 • zo 17 mrt
  10:30
  de Warande - Tuinzaal
  gratis
Meer speeldata

De Persclub geeft duiding bij de waan van de (Kempense) dag, verzamelt zorgvuldig achtergrondinformatie, feiten en meningen. Telkens is er ook livemuziek van de nieuwste Kempense oogst. De Persclub botst daarbij gegarandeerd regelmatig op een stevige primeur! Hiervoor zorgt een eliteploeg van beroepsjournalisten uit de Kempen.

De samenstelling van de club wisselt elke editie. Maar we hebben natuurlijk ook onze vaste waarden zoals Guy Tegenbos (de Standaard), Vanessa Van Hove (Radio 2), Jef Van Baelen (sportjournalist Knack), Patrick Van Gompel (VTM NIEUWS), Karl Van den Broeck (Apache), Pascal Paepen (onder andere Radio 1) en Guy van Nieuwenhuizen (Gazet Van Antwerpen). Wouter Adriaensen voert de regie.

 

De Persclub slaat telkens zijn tenten op in een andere stad: een prima gelegenheid om eens kennis te maken met het reilen en zeilen in en om Geel, Mol, Herentals en Turnhout.

 

9 september: Kempense Persclub over de gemeenteverkiezingen

 

 

 

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten