Bart Van der Moeren

De Persclub

't Pact
zo 17 mrt 19
10.30
  • zo 17 mrt 19
    10.30
    de Warande, Turnhout
    zone Schouwburg - Tuinzaal
    Geweest

Zondag 17 maart strijkt De Persclub voor de laatste aflevering van dit seizoen neer in de Tuinzaal van de Warande. Vanaf 10.30 uur fileren Kempense journalisten de waan en de waarheid van de dag.

 

Staan onder meer op het programma:


• Steeds vaker verhalen over opgedoekte wietplantages, cocaïne die alsmaar couranter wordt, een burgemeester die wil vermijden dat Turnhout “het Antwerpen van de Kempen” wordt… Tijd voor een groot Kempens drugsdebat met vier experten die er dagelijks mee in aanraking komen.


• Rock Paper Pencil begon bescheiden met onder meer een Story Box en een schrijversbeurs. Maar hoe gaan de stad, Cartamundi, Strip Turnhout en de andere partners Turnhout verder op de kaart zetten? Roel Daenen van Strip Turnhout geeft beeld en uitleg.


• Met goud op het Belgisch kampioenschap, brons op het wereldkampioenschap en de eindoverwinning in de Wereldbeker was afgelopen seizoen een grand cru voor Toon Aerts. Terwijl Mathieu van der Poel en Wout Van Aert hun wegprogramma afwerken, blikt Toon terug op zijn prestaties en vooruit naar volgend seizoen.
 

Tussendoor word je getrakteerd op manouche swing jazz door twee leden van Le Hot Club de Campine.

De Persclub is een organisatie van ’t Pact, het samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals en Mol en provinciaal cultuurhuis de Warande in Turnhout.

 

 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie