Stephan Vercaemer
vr 8 feb 19
-
za 9 feb 19
Data & tickets
 • vr 8 feb 19
  21.30
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest
 • za 9 feb 19
  21.30
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
  Geweest

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.

Locatie: de Hoge Rielen, Kasterlee

 

Hypnotiserende elektro-akoestische soundscapes

Voor dit slaapconcert serveren wij je Otto Lindholm, een in Brussel residerende producer en contrabassist. Dit instrument combineert hij met een hele resem looppedalen en analoge elektronica. Het resultaat is een unieke mix tussen modern klassiek en drone-achtige soundscapes. Zelf maakt hij graag de vergelijking met een grote, logge massa water zoals een meer of de zee. Die kan kalm zijn, maar net zo goed kan er plots een storm opsteken. Rustige akoestische bastonen lopen soms over in een elektronische wervelwind die je bijna van je bed doen rollen. Onder het oppervlak van je slaap spelen zich allerlei taferelen af: van impressionistische sensuele ontmoetingen tot beangstigende achtervolgingen…

 

festival WinterWarm

Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 

 

 

meer info

credits

 foto: Stephan Vercaemer

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie