Hanneke Wetzer
zo 10 feb 19 15.00

Chantal Acda

zo 10 feb 19
15.00
  • zo 10 feb 19
    15.00
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.

Locatie: de Hoge Rielen, Kasterlee - Theater, zittend

Unieke vrouw in de Belgische popmuziek

De Belgisch-Nederlandse singer-songwriter Chantal Acda komt naar Winterwarm met een trio. Naast onze Artist in Residence Niels van Heertum op euphonium komt ook Gaëtan Vandewoude (Isbells) op gitaar mee. Chantal Acda is vandaag geen onbekende voor muziekminnend Vlaanderen. Ze speelde mee in bands als Sleepingdog, Isbells en Marble Sounds. Sinds 2013 werkt ze ook onder haar eigen naam. Chantal Acda nam tot nu drie albums op waarbij ze telkens hulp kreeg van schoon volk als Nils Frahm, Peter Broderick of Bill Frisell.


Je zou haar muziek kunnen beschrijven met woorden als breekbaar, persoonlijk, warm en verbonden. Perfect om je aan op te warmen tijdens een kille winternamiddag.

Artist in Residence

Niels Van Heertum is een jaar lang Artist in Residence van de Warande. De euphoniumspeler wendt zijn jazzachtergrond aan voor uiteenlopende projecten, van eigen improvisatiemuziek tot samenwerkingen met Chantal Acda en Alain Platel. Je kan dit concert ook kopen in een voordelige reeks.

Niels Van Heertum: “Als trio, met Chantal Acda, gitarist Gaëtan Vandewoude van Isbells en ikzelf, brengen we intieme versies van haar nummers."


meer info

festival WinterWarm

Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 


meer info


 

credits

foto: Hanneke Wetzer

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie