Gabriel Eisenmeier
za 17 nov 18 22.00 - 02.00

Hi Hawaii + Binkbeats (NL)

za 17 nov 18
22.00 - 02.00
 • za 17 nov 18
  22.00 - 02.00
  de Warande, Turnhout
  Kuub, staand

timing

 • 22 tot 22.40 uur: Hi Hawaii
 • 22.40 tot 23 uur: pauze
 • 23 tot 24 uur: Binkbeats
 • 24 tot 02 uur: afterparty aan Rode Toog met dj Court-a-Sock 

Hi Hawaii

Hi Hawaii (ex GeRoeZeMoes) is het Brussels experimenteel duo Jens Bouttery (drums, toetsen, zang) en Lennart Heyndels (bas, toetsen, zang). De twee gedijen op basis van hun kennis in free jazz, hedendaagse muziek, pop, theater en filmmuziek. Hun habitat bevindt zich dus tussen catchy pop en grenzeloze improvisatie. Hun uiterst meezingbare teksten verwijzen naar de absurditeit, het geluk, en het ongeluk des levens.

www.hihawaiimusic.com

Binkbeats

Binkbeats werd wereldbekend door zijn Boiler Room YouTube-reeks met de titel ‘Beats Unraveled’. Daarin speelt hij met behulp van een heleboel akoestische instrumenten tracks na van groten als Aphex Twin, J.Dilla, Flying Lotus… Deze nieuwe versies klinken warm en organisch. Binkbeats is het soloproject van de Nederlandse instrumentalist Frank Wienk. Hij zorgt onder andere als percussionist bij The Kyteman Orchestra en Eefje de Visser.
 

Ondertussen heeft Binkbeats ook eigen nummers geschreven die worden ondersteund door wel meer dan vijftig instrumenten en meer de elektronische kant uitgaan.


Binkbeats zien spelen is een echte belevenis. En stilstaan wordt moeilijk.

Neve Festival

Op 16, 17 en 18 november ontdek je de derde editie van het Neve Festival in de Warande. Curator Jef Neve wil het publiek verwennen én verrassen. Het veelzijdig programma vermeldt zowel jazztoppers als flamenco, electropop en een bijzonder klassiek concert dat Jef Neve zelf dirigeert. Je kan alle concerten van het Neve Festival kopen in een voordelige reeks. Je kan ook een ticket kopen voor de concerten van zaterdag.


meer info
 

Heel eigenzinnige en aanstekelijke muziek: tussen alternatieve pop, electro en theater.

Jef Neve
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie