Brother Blue

Maxim Storms
vr 5 okt 18
20.00
  • vr 5 okt 18
    20.00
    op locatie in Vlaanderen, Vlaanderen
    cc 't Schaliken, Herentals
    Geweest

Theatermaker Maxim Storms beschrijft in dit dadaïstische treurspel een onbetrouwbaar universum waarin de protagonist zijn staart verliest. Niemand weet hoe dit is kunnen gebeuren. De protagonist verdenkt alles en iedereen, inclusief zichzelf.

 


In deze solo werkt Maxim aan een zich permanent ontwikkelend web van brute chansons, jabber- en dadamonologen, kosmische collages, fabelchoreografieën, spons-sculpturen en videofragmenten.
Maxim Storms studeerde in 2012 af aan KASK (School of Arts Gent) en maakte eerder het bejubelde 'Klutserkrakkekilililokatastrof' (TheaterFestival) en 'Another One', dat vorig jaar ook werd geselecteerd voor Circuit X.

 

Circuit X

Onder het label ‘Circuit X’ selecteert een deskundige jury elk jaar de meest veelbelovende jonge generatie podiumtalent. Via Circuit X kan je nieuw werk leren kennen van hoge kwaliteit. De Warande en de vier Kempische cultuurcentra van ’t PACT tonen samen alle vijf geselecteerde voorstellingen. Je kan via de Warande ook tickets kopen voor de voorstellingen bij de collega’s van ’t PACT!
 

          

 

Besnorde pokerface, absurde humor, feilloos gevoel voor timing. Wie Maxim Storms al zag spelen,weet: hij is de Charlie Chaplin van zijn generatie.
De Standaard

Credits

van en met Maxim Storms
coaching: Jan Steen


organisatie: cc ’t Schaliken

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie