House

Ariah Lester
za 29 sep 18
21.00
  • za 29 sep 18
    21.00
    Kapel van MPI Oosterlo, Eindhoutseweg 25, 2440 Geel
    Geweest

Ariah Lester (Lester Arias) is een charismatische performer die concert en performance volledig in elkaar laat overlopen. In zijn wereld zijn werkelijkheid en verbeelding geen vastomlijnde begrippen zijn en gaat de ene realiteit bijna onmerkbaar over in de andere. De stem van Lester, die ondersteund wordt door de mysterieuze muziek van Niklas Blomberg, transformeert voortdurend. Nu eens nasaal en zangerig, dan weer zacht sprekend, als de verteller van een ouderwets verhaal. Een verhaal dat plots over jezelf blijkt te gaan.

 

Circuit X

Onder het label ‘Circuit X’ selecteert een deskundige jury elk jaar de meest veelbelovende jonge generatie podiumtalent. Via Circuit X kan je nieuw werk leren kennen van hoge kwaliteit. De Warande en de vier Kempische cultuurcentra van ‘t Pact tonen samen alle vijf geselecteerde voorstellingen. Je kan via de Warande ook tickets kopen voor de voorstellingen bij de collega’s van ‘t Pact!
 

       

Credits

tekst, choreografie en concept: Ariah Lester
muziek: Ariah Lester en Niklas Blomberg

organisatie: CC de Werft

kapel van MPI Oosterlo
Eindhoutseweg 25
2440 Geel
 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie