Don Juan

DeSchoneCompagnie
do 14 mrt 19
20.15
  • do 14 mrt 19
    20.15
    op locatie, Vlaanderen
    cc ’t Getouw - Schouwburg Rex (Smallestraat 2, Mol)
    Geweest

Drie spelers van KASK Drama, een klassieke zangeres en een pianist ontleden de muziek van Mozarts opera Don Giovanni en wisselen die af met teksten van Molières Don Juan. De snelle opeenvolging van scènes, lichtvoetige verkleedpartijen, misverstanden en aria's van emotionele momenten zorgen voor een luchtige opera-introductie voor een breed publiek.

 

Onder het label ‘Circuit X’ selecteert een deskundige jury elk jaar de meest veelbelovende jonge generatie podiumtalent. Via Circuit X kan je nieuw werk leren kennen van hoge kwaliteit. De Warande en de vier Kempische cultuurcentra van ‘t Pact tonen samen alle vijf geselecteerde voorstellingen. Je kan via de Warande ook tickets kopen voor de voorstellingen bij de collega’s van 't Pact.

 

Maar juist ook voor wie, zoals uw recensent, na een stuk of zeven verschillende Don Giovanni-versies in een jaar tijd even genoeg denkt te hebben van de opera is Don Juan de herontdekking van een oude liefde" (Operamagazine Nederland)


"Don Juan toont hoe opera straf kan glanzen zonder dat er ook maar één flinter bladgoud op of naast de scène te bespeuren is. […] een verrassend grappige, vinnige en frisse versie van Mozarts Don Giovanni." (Knack Focus)
 

 

           

credits

spel: Mitch Van Landeghem, Flor Van Severen, Carine van Bruggen en Celine Debacquer
piano: Wouter Deltour
 

Organisatie: cc ‘t Getouw

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie