Afscheid van een icoon

TE GAST: Hommage Liesbeth List
zo 14 okt 18
15.00
  • zo 14 okt 18
    15.00 - 16.30
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg
    Geweest

Liesbeth List, la grande dame van het Nederlandse lied nam in 2017 het besluit haar carrière te beëindigen. Op 14 oktober 2018 neemt zij afscheid van haar Belgische publiek.

Een voorstelling vol muziek en beeldmateriaal geeft een mooi beeld van 55 jaar Liesbeth List. Zelf zal zij op het podium met u meekijken. Na afloop heeft u de mogelijkheid Liesbeth persoonlijk gedag te zeggen tijdens een twee uur durende nazit. Ook zullen de topstukken uit haar kunstcollectie tentoongesteld worden.

Deze middag wordt georganiseerd door Elisah en Marc Baijens, dochter en schoonzoon van de zangeres. Om Liesbeth en haar fans te danken voor al het moois dat ze elkaar gegeven hebben.

Bekijk de trailer.

 

Wat een weerzien, wat een herkenning van muziek en de mooie beelden, te veel indrukken om op te noemen. SUPER!
reactie toeschouwer

reacties publiek Nederland

"Het was zo intiem om er te mogen zijn!!"


"buitengewoon en ontroerend
mooi, een waardevol en hoogst verdiende hommage voor Liesbeth List
"


"Wij hebben enorm genoten van jullie, het was ook een trip door onze levens. Fantastisch! "


"Ik heb gisteren diverse keren een brok in mijn keel gehad en erg veel moeite gehad om mijn ogen droog te houden. Afscheid nemen is sowieso niet mijn ding maar op deze manier w0s het een hele mooie manier."


"Hedenmiddag was in één woord indrukwekkend en fantastisch!"


"Het programma was zo liefdevol in elkaar gezet, zo mooi (het spatte er van af), dat ik menig traantje heb weggepinkt. Ik keek naar Liesbeth en zag dat ze ervan genoot."


"We waren geraakt door de beelden, de muziek, de persoonlijke verhalen, de mooie sfeer en vooral ook hoe liefdevol jij en je moeder ‘samen-zijnʼ."


"Op een bepaald moment toen ik huilde, keek ik even opzij en zag door mijn tranendal heen iedereen huilen. Nooit ervaren dat samen huilen zo bevrijdend én verbindend werkt, ook nooit gezien tijdens theaterwerk dat zoveel mensen huilden. In de gesprekjes na afloop met een aantal mensen overheerste het eenheidsgevoel, er was geen hij zij of ik; We waren ECHT ALLEMAAL SAMEN dat gevoel blijft verankerd in hart en ziel. Een afscheidsfeest in blijvende pure schoonheid, het mooiste geschenk dat je een mens kan meegeven. En dat hebben jullie gerealiseerd, immense dank daarvoor."


"Wij zijn nog steeds onder de indruk en ook zwevend van geluk. Laat de pareltjes heerlijk smaken lieverds, het is jullie van harte gegund. En ik zeg proost op een aankomende Hommage in Vlaanderen."

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie