op het podium van de Schouwburg

Symfonieorkest SAMWD + Julien Libeer + De Xaverianen + HETGEVOLG
16 sep
10.30
  • zo 16 sep
    10.30 - 17.15
    de Warande, Schouwburg, Turnhout
    de Warande - Schouwburg - podium
    Geweest

Best Off Symfonieorkest SAMWD

Symfonieorkest SAMWD, onder leiding van Hans Aerts en Wilfried Van Gorp, presenteert de ‘Best Off’ van het vorige concertseizoen met onder andere muziek van Borodin, Verdin en Hans Aerts. Tegelijkertijd werpt het orkest al een blik op het feestconcert ‘150 jaar SAMWD’ op 2 december.

zondag — podium Schouwburg — 10.30 tot 11.15 uur

 

Julien Libeer

Julien Libeer is een jonge, klassiek geschoolde pianovirtuoos. In 2016 presenteerde hij voor Canvas ‘Studio Flagey klassiek’. Sinds hij op twintigjarige leeftijd de prestigieuze Juventusprijs ontving, wordt hij door binnen- en buitenlandse pers geprezen als één van de meest markante muzikale persoonlijkheden van de jonge generatie.

zondag — podium Schouwburg — 11.45 tot 12.30 uur

 

De Xaverianen

Koninklijke harmonie de Xaverianen bestaat 150 jaar! Met een speciaal programma komen ze dit vieren tijdens het Openingsfeest.

zondag — podium Schouwburg — 14 tot 14.45 uur

 

HETGEVOLG en zijn HARTENSPELERS - ‘KADO!’

HETGEVOLG maakt met zijn HARTENSPELERS een nieuw project voor de opening van de vernieuwde Schouwburg. Gedreven door hun sterk maatschappelijk engagement geven ze anderstalige nieuwkomers, vluchtelingen, mensen in armoede… een gezicht met een verhaal. Een verhaal waarin iedereen zich herkent en waardoor de ‘ander’ voor het publiek plots heel dichtbij is.

‘KADO!’ is een hernieuwde start voor wat komen gaat. Een start zoals we die allemaal opnieuw zouden willen maken.

zondag — podium Schouwburg — 16 tot 17 uur

 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie