Hugo van Beveren
za 4 mei 19 20.15 - 23.30

'NUFF SAID

Serine Ayari, Trio Tkitika, Tom Driesen, Arbi el Ayachi en Tez Ilyas
za 4 mei 19
20.15 - 23.30
  • za 4 mei 19
    20.15 - 23.30
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit

Een heerlijke bazaar waar muzikanten, dichters en stand-uppers over elkaar heen buitelen.

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van Brzzvll en chef d'orchestre Johan Petit.

Serine Ayari

Serine Ayari begon in het voorjaar van 2018 met stand up comedy en heeft al het voorrecht gehad om op te treden op Level Up in de Bourla Schouwburg. Bovendien mocht ze openen voor Andrew Schulz op een uitverkochte show in Amsterdam en deel uitmaken van de New Talents of Gotham Comedy Club in New York.

Trio Tkitika

Trio Tkitika is een trio onder leiding van Abdellah Marrakchi. Ze brengen Dakka Marrakchia. Een muziekstijl afkomstig uit Marrakech en die tegenwoordig heel populair is op trouwfeesten. Abdellah Marrakchi maakte deel uit van de band van Bart Peeters en heeft aan tal van projecten meegewerkt, zoals ‘Marrakech Emballages Ensemble’ van Think of One en ‘Sahara Blues’ van Steven De Bruyn.

Tom Driesen

Tom Driesen stond in 2016 in de finale van het Belgisch Kampioenschap Slam Poetry. In 2017 publiceerde hij zijn tweede bundel ‘Vaderhanden’. Vandaag doet Tom aan battle rap theater met ‘Word Waar’ en is hij één van de drijvende krachten achter Collectief Dichterbij. Ook was hij stadsdichter van Turnhout en schreef daar ooit een gedicht van 5 km op een voetpad.

Arbei El Ayachi 

Arbei El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Op ‘Nuff Said komt hij een stukje try outen voor zijn eerste avondvullende show die op 11 oktober in première gaat in ccBe.

Tez Ilyas

Tez Ilyas is een rijzende ster in de Britse comedy. In 2015 bereikte hij een fenomenaal succes met zijn debuutshow ‘TEZ Talks’. In 2016 verkocht hij met zijn tweede show ‘Made in Britain’ heel de tour uit (inclusief de extra shows op Edinburgh Fringe). Met zijn derde show ‘Teztify’ leverde hij opnieuw een relevante, krachtige en briljante stand up af.

Radiantly entertaining” (The Times)


Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

credits

In samenwerking met Fris Gemixt

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie