Overlezen op Reis

Lieve Joris en Erik Vlaminck
di 20 nov 18
20.15
  • di 20 nov 18
    20.15
    op locatie, Vlaanderen
    cc 't Getouw, Mol
    Geweest

Niets is zo aanstekelijk als enthousiaste mensen horen vertellen over hun passie. Dat is het geheim van Overlezen. De populaire talkshow over boeken van de Warande komt dit najaar opnieuw naar Mol met twee boeiende auteurs.


Lieve Joris behoort tot de beste Europese reisverhalenschrijfsters. Na jarenlange omzwervingen over zowat de hele planeet keert ze in haar laatste boek terug naar haar roots. En die liggen niet eens ver weg, in Neerpelt.


Erik Vlaminck schopt Vlaanderen al 20 jaar een geweten als Dikke Freddy. Steuntrekker Freddy schrijft brieven aan politici en andere belangrijke dames en heren om op een ludieke manier zijn problemen aan te klagen.
 

Beide schrijvers lezen voor uit hun werk én signeren hun boeken. Verder houden minister van Staat Jos Geysels en Apache-hoofdredacteur Karl van den Broeck weer een aantal nieuwe titels tegen het licht, is er is live muziek én een boekentombola, zodat u zelf ook nog iets leuks te lezen krijgt. Gastheer Johny Geerinckx leidt dit literaire circus in goede banen.

toegang: 5 euro

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie