Allemaal Sneeuw (4+)

MOOOV
zo 18 nov 18
14.00
  • zo 18 nov 18
    14.00 - 14.45
    de Warande, Turnhout
    zone Schouwburg - Tuinzaal
    Geweest

Een fijne selectie van korte verhalen die zich allemaal afspelen in de koude sneeuw maar waarbij warme vriendschap centraal staat. Allemaal even prachtig gemaakt. Een kleine greep uit de verhalen...

Het lampje

Een straatlamp wordt door hevige rukwinden flink door mekaar geschud. Ze komt los van de paal en bengelt hopeloos vlak boven de grond. Met haar laatste warme lichtstralen zet zij onverwachts echter iets heel moois in gang.

 

Sneeuwvlokje

Op een dag krijgt een jongetje in Afrika post vanuit het Noorden. Wat zit daar in de brief? Een sneeuwvlok! Dit is iets wat het jongetje nog nooit zag. Hij vindt de vlok zo bijzonder dat hij ze onder zijn hoofdkussen bewaart. Wat er dan allemaal gebeurt…

 

Sneeuw

Het is bijna grote vakantie en Prune vertrekt met haar klas op schoolreis. Haar broertje Philemon zwaait haar, samen zijn ouders, uit. Hoewel het bijna zomer is, breekt er na het vertrekken van de bus totaal onverwachts een sneeuwstorm uit. Philemon en zijn ouders vinden haast de weg niet meer terug naar huis. Op hun weg komen ze een bijzondere familie tegen. Het is een Inuitgezin dat de weg is kwijt geraakt. Dit is het begin van een geweldig avontuur voor Philemon.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie