KONT magazine

KONT's Slow Portfolio Date in Turnhout

KONT, de Warande en deBuren
za 17 nov 18
19.30
  • za 17 nov 18
    19.30
    de Warande, Turnhout
    Terraszaal
    Geweest

Architecten, kunstenaars, muzikanten, acteurs, schrijvers, uitvinders, publiek, designers... komen bijeen om met elkaar te praten op de Slow Portfolio Date van KONT op 17 november.

We nodigen alle artiesten/makers, die oprecht met iets bezig zijn, uit voor deze avond. We bieden de ruimte om te praten over wat je maakt met andere makers. Vanzelfsprekend kijkt de redactie van KONT ook rond!
 

Ben jij fanatiek bezig met het maken van iets bijzonders? Denk je dat je te vaag bent, of doe je te veel dingen tegelijk om te functioneren binnen de ‘kunstindustrie’ of denk je dat je te oud of te jong bent? Dan is dit het moment om je te laten zien!
 

KONT magazine

KONT magazine is een tijdschrift dat eens per jaar verschijnt en dat steeds gemaakt wordt door 30 creatieven uit ‘de kont’ van Eindhoven (KONT03 wordt een Eindhoven-Antwerpen nummer). KONT is opgericht door de Belgische kunstenaar Griet Menschaert die sinds 2007 in Eindhoven woont.

Annelies Nagels, curator van de Warande expo, heet ons deze avond welkom!
 

Wil je er ook bij zijn? Stuur dan een berichtje naar redactie@kontmagazine.nl en vermeld heel kort wat je zoal doet. Wij kijken er al naar uit!

 

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie