Club Kuub

Jaguar Jaguar + Danny Blue & The Old Socks
za 6
april
  • za 6 apr
    20:15
    de Warande, Kuub, Turnhout
    de Warande - Kuub, staand

Club Kuub toont nieuw werk van twee bands op één avond en valt telkens in het eerste weekend van een maand. Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens. Voor de april-editie kiest jeugdhuis Wollewei de namen!

Onderdeel van:
Club Kuub

Jaguar Jaguar

Jaguar Jaguar is een gloednieuwe Belgische band. Hun verhaal begon tijdens een reis van twee weken in een huis aan de oceaan in Empuria, Spanje. Met de zuidelijke zon als aanzetter en inspiratiebron, begonnen ze met het schrijven van nummers. Dit resulteerde als snel in melodieuze en meeslepende nummers met een speels karakter. Catchy vocals die inspelen op groovy drums, vervolledigd door dromerige synths en gitaargeluiden.
Een nieuw project, zonder frontman en met een uniek visueel verhaal. “De nummers zijn belangrijker dan de persoonlijkheden.

 

Danny Blue And The Old Socks

In november 2017 bracht Danny Blue And The Old Socks EP 'Backyard Days' uit. In januari werd de band bij Studio Brussel als finalist van De Nieuwe Lichting voorgesteld; in april stond het viertal dan weer in de finale van Humo's Rock Rally. Het voorbije jaar deden ze bovendien meer dan 50 optredens én tekenden ze bij Starman records. Het gaat snel én het gaat goed met Danny Blue And The Old Socks!

 

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
 

Bekijk onze thema's

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten