Club Kuub

La Jungle + The Germans
vr 1 mrt 19
20.15
  • vr 1 mrt 19
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand
    Geweest

Club Kuub toont nieuw werk van twee bands op één avond en valt telkens in het eerste weekend van een maand. Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens.

La Jungle

 

Als het op een potje rammen aankomt, is dit duo uit Mons ongeëvenaard. Met een overdonderende potpourri van krautrock, noise en techno leggen ze je ongenadig over de knie. Denk qua stijl aan een combinatie van LCD Soundsystem met Battles. Wie een liveset van La Jungle onbewogen kan ondergaan is ongetwijfeld thuis zijn of haar gehoorapparaat vergeten of kwam van skivakantie terug met een dubbele beenbreuk. Met de efficiëntie van een stroboscoop zetten Jim en Reggie zo onderhand elke Europese concertzaal in lichterlaaie. En dat zal in de Warande niet anders zijn. Zet je schrap!

 

 

The Germans

Houd kinderen en vrouwen binnen, het woeste geweld van The Germans is weer in aantocht. Met hun kenmerkende opzwepende psychedelica zuigen ze de toehoorder mee in één lange trip. Maak je vooral niet ongerust, na een live-ervaring met dit vijftal is iedereen behoorlijk van z’n melk. Toeval wil dat The Germans in de Warande neerstrijken op de dag dat hun nieuwste worp ‘Sexuality’ op de mensheid wordt losgelaten. Geen beter moment om kennis te maken met het tribale sjamanisme dat van dit kersverse album spat.

 

timing

20.15 - 21 uur: La Jungle
21.30 - 22.20 uur: The Germans
 

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie