Lezing: slotceremonie YAR coaching Antwerpen

TE GAST: YAR Vlaanderen
za 22
juni
  • za 22 jun
    18:00 - 23:00
    de Warande, Kuub, Turnhout
    de Warande - Kuub, vrije zit
    gratis

De slotceremonie van YAR Vlaanderen is een feestelijk moment waarop jongeren het podium krijgen aangeboden en waarbij ze het gehele netwerk opnieuw uitnodigen. Dit keer om getuige te zijn van wat deze jongeren met hun coaches hebben verricht in hun programma.

Jongeren delen in dit netwerk hun realisaties op persoonlijk vlak, maar ook de initiatieven die zij ondernomen hebben om zelf een bijdrage te leveren aan hun gemeenschap. Het doel van deze slotceremonie is de jongeren opnieuw te omringen met mensen uit het netwerk dat dit programma mogelijk maakte. De deelnemers aan het programma krijgen de gelegenheid om hier, samen met hun persoonlijke coach, te getuigen en hun successen te delen. Voor de vrijwillige coaches, verwijzers, betrokkenen, het brede netwerk van YAR Vlaanderen en mogelijke geïnteresseerden is dit een uitgelezen kans om getuige te zijn van de stappen die deze jongeren zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

meer info over YAR

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten