de Singer

Antwerp Jazz Orchestra o.l.v. Bert Joris
vr 3 mei 19
20.30
  • vr 3 mei 19
    20.30
    op locatie, Vlaanderen
    de Singer (Bavelstraat 35, Rijkevorsel)
    Geweest

Het Antwerp Jazz Orchestra werd samengesteld om het 25-jarig bestaan van de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen te vieren. Dit orkest, met internationale line-up, bestaat uit studenten, alumni en jazzdocenten van het Antwerpse Conservatorium, aangevuld met toptalent uit de conservatoria van Maastricht, Amsterdam en Helsinki. Het staat onder leiding van docent, trompettist en componist/arrangeur Bert Joris.

Het voorlopige hoogtepunt van het orkest was een concertreeks met niemand minder dan saxofoonvirtuoos Joshua Redman als gastsolist. Die was bijzonder enthousiast over het spel én het schrijftalent van deze jonge muzikanten.

 

Voor het concert in de Singer speelt het Antwerp Jazz Orchesta arangementen van Tom Luytens, Tim Daenen, Ruben van Cauwenberghe, Jasper De Roeck en Anke Verslype. Maak kennis met de toekomst van de Europese jazz!


 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie