Publiq
wo 3 jul 19 - zo 18 aug 19

Op schattenjacht met Vlieg

Filip Vervaet
wo 3 jul 19
-
zo 18 aug 19
  • wo 3 jul 19 - zo 18 aug 19
    de Warande, Turnhout
    Expozaal -1

Ga op zoek naar een schat van Vlieg in de Warande. Neem deze zomer deel aan de zoektocht van ‘Schatten van Vlieg’ en verzamel drie smaakboekjes boordevol spelletjes. Volg je het smaakparcours en vind je de schatkist?

Kinderen en families kunnen op zoek naar de Schat van Vlieg op zeven locaties in Turnhout. Ook de Warande vliegt en proeft mee! Je kan aan vlieg deelnemen tijdens de openingsuren van de tentoonstelling van Filip Vervaet.

expo Filip Vervaet

Up On The Hill, Down By The River

Van 25 mei tot en met 18 augustus loopt in de Expozaal van de Warande de nieuwe solotentoonstelling van Filip Vervaet. Op de twee niveaus van de zaal, creëert deze beeldhouwer een boven- en een onderwereld. Bezoekers worden meegenomen doorheen een apart universum.


Vervaets werk is een vurig pleidooi voor het voortbestaan van het oeroude medium beeldhouwkunst. Zijn werk sluit aan bij een lange traditie van beeldhouwers als August Rodin of Medardo Rosso. Maar zijn voorbeelden komen ook uit het bredere veld van de beeldende kunst, met namen als Turrell, Kapoor, Rothko en Malevitsj. Zijn werk ademt dan ook een eigentijdsheid uit, en roept zelfs een toekomstbeeld op.
 

van woensdag tot zondag
10 tot 17 uur

 

meer info

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie