Bart Van Gyseghem
wo 5 jun 19 - vr 7 jun 19
50ste voorstelling Theater Stap

Het Kraakpand

Theater Stap
wo 5 jun 19
-
vr 7 jun 19
 • wo 5 jun 19
  19.00
  de Warande, Turnhout
  Fuifzaal Futur
 • do 6 jun 19
  19.00
  de Warande, Turnhout
  Fuifzaal Futur
 • vr 7 jun 19
  19.00
  de Warande, Turnhout
  Fuifzaal Futur

Theater Stap presenteert voor hun vijftigste jubileumvoorstelling een festivalavond met een prettig gestoorde mix van theater, film, dans, beeldende kunst en alles daarbinnen en daarbuiten.

Bij een jubileumvoorstelling zoekt een gezelschap vaak een stuk uit dat hen typeert. Ook Theater Stap keek terug naar de voorbije 49 voorstellingen en naar het parcours dat ze de voorbije 35 jaar aflegden. Om dan te beseffen: er is juist niets typisch.
 

Repertoiretheater, experimentele dans, grote voorstellingen met bekende gezelschappen, kleine stukjes voor beperkt publiek, kortfilm, televisie, eigen creaties, gastregisseurs. Het was er allemaal. We zagen wel enkele constanten: focus op de authenticiteit van de spelers, passie en vakmanschap.
 

Voor hun jubileumvoorstelling kraakt Theater Stap de ondergrondse fuifzaal Futur aan de Warande en vult de avond met korte voorstellingen, film, beeldende kunst en animatie. Elke act tijdens deze festivalavond wordt gebracht of is gemaakt door iemand met een mentale beperking. Theater Stap doet dus waar het al meer dan dertig jaar meester in is: artiesten met een mentale beperking zo dicht mogelijk bij een publiek brengen.

programma


• onthaal tussen 18.30 en 19.30 uur
• 19.30 tot 20.30 uur: deel 1
• 21.20 tot 22.15 uur: deel 2
• Theater Stap presenteert een gevarieerd parcours van theater, dans, film en beelende kunst. Je gaat in groep van de ene naar de andere voorstelling.
 

credits

met werk van: Peter Gesquière, Bart Van Gyseghem, Koen De Preter, Eric Verboven en Marc Bryssinck
spel: spelers Theater Stap

foto: Bart Van Gyseghem


www.theaterstap.be

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie