Eric Fimmers
do 10 okt 19 20.15 - 21.35

Woesten

Opmaat / Ignace Cornelissen
do 10 okt 19
20.15 - 21.35
  • do 10 okt 19
    20.15 - 21.35
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

Ignace Cornelissen regisseert de succesvolle debuutroman van Kris Van Steenberge en gaat in première in de Schouwburg van de Warande.


In Woesten, een dorp in de Westhoek, groeit het vrolijke meisje Elisabeth op tot jonge vrouw. Mannen cirkelen rond haar. Ieder van hen heeft zo zijn eigen redenen. Elisabeth wordt zwanger van de jonge dokter Guillaume Duponselle. Ze trouwen en Elisabeth bevalt van een tweeling.

Valentijn is een prachtige baby van bij de geboorte. Zijn broer is zo mismaakt dat het ernaar uit ziet dat hij snel zal overlijden. Guillaume vindt ‘het gedrocht’ niet eens een naam waard. Tegen alle verwachtingen in blijft Nameloos leven.


Een mens haakt zich vast aan zijn verlangens. Tot de oorlog in de verte rommelt.

 

Warande Informatief

Kom meer te weten over deze voorstelling en lees onze Warande Informatief.

 

Audiodiscriptie

In samenwerking met VeBeS wordt deze voorstelling voorzien van audiodiscriptie. Voor meer info: mieke.mermans@warande.be.

reeks Theater en dans premières in de Warande

Woon vier premières in de Warande bij en wij trakteren voor of na de voorstelling op een drankje naar keuze (inbegrepen in je ticket).Je kan deze voorstelling kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

credits

regie: Ignace Cornelissen
spel: Katrien De Ruysscher, Tom Van Bauwel, Bert Verbeke, Wito Geerts en Johannes Wirix-Speetjens
tekst en bewerking: Kris Van Steenberge
foto: Eric Fimmers

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie