Alexander Daems
wo 4 dec 19 20.15

528 dagen

De Nwe Tijd / Suzanne Grotenhuis
wo 4 dec 19
20.15
  • wo 4 dec 19
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub

Deze voorstelling is helaas geannuleerd.

Om persoonlijke redenen heeft Suzanne Grotenhuis, met spijt in het hart en in samenspraak met het artistieke team van De Nwe Tijd, besloten de voorstelling van '528 dagen' te annuleren. Lees hier haar brief.

Suzanne Grotenhuis speelde in de kapel van het Heilig Graf in Turnhout eerder al het hartverwarmende ‘Zwarte Woud Forever’ en ‘On Ice’ op een echte ijspiste in de Warande.

Voor ‘528 dagen’ gaat ze verder op zoek naar houvast en richting in een wereld die steeds sneller lijkt te gaan. Ze trekt naar Rajastan (India) en gaat op zoek naar de kleine, witte ezel Hobnob die gewond raakte op een drukke weg en voor dood achtergelaten werd.
De hulporganisatie Animal Aid ontfermde zich over het dier en verzorgde het wekenlang met liefde op een boerderij.


De kleine, witte ezel staat symbool voor de tijd die we nemen om voor iets te zorgen. Hoe lang duurt dat eigenlijk “tijd voor iets nemen”? Maakt tijd iets waardevol? En als dat zo is, hoe komt het dan dat we voor alles zo weinig tijd maken?


Bij Suzanne Grotenhuis weet je dat deze vragen resulteren in een humoristische, prikkelende vertelling die je niet onberoerd zal laten.

credits

van en met: Suzanne Grotenhuis en Adriaan Severins
tekst: Suzanne Grotenhuis
tekstcoach: Peter De Graef
coaching: Ineke Nijssen
geluidsontwerp en livemuziek: Adriaan Severins
video en scenografie: Alexander Daems
foto: Alexander Daems

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie