wo 12 feb 20 20.15 - 21.10

TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

Guy Nader & Maria Campos (Libanon/Spanje)
wo 12 feb 20
20.15 - 21.10
  • wo 12 feb 20
    20.15 - 21.10
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

‘TIME TAKES THE TIME TIME TAKES’ is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile.  

Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. ‘TTTTTT’ is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen. Op elektronische livemuziek van Miguel Marin ontstaat een avond die “fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft” (tanznetz.de).


Het Libanees-Spaanse choreografenduo Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk én als duo al jaren graag geziene gasten op internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten. Nader en Campos richtten hun gezelschap GN | MC op in 2006 en zijn sindsdien hun artistieke taal blijven vernieuwen door steeds nieuwe terreinen te exploreren en te experimenteren met bewegingen uit het dagelijkse leven. Ze ontvingen voor hun voorstellingen al meerdere prijzen. Dit jaar maken ze hun debuut in de Warande.

Warande Informatief

Kom meer te weten over de voorstelling en lees in onze Warande Informatief het interview met het  choreografenduo Guy Nader en Maria Campos. 

" Tik. Tak. Tik. Tak. Twee paar benen zwaaien als een metronoom door de lucht. Heen en weer gaan ze tussen de mensen die hen in de lucht houden. Alsof een gigantische pendel het publiek daar in de zaal, dat gehoorzaam meekijkt, probeert te hypnotiseren." (★★★★ Theaterkrant)

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie