Eva Op de Beeck
zo 5 apr 20 10.30 - 12.00

Overlezen

Johan Op de Beeck en Rob van Essen
zo 5 apr 20
10.30 - 12.00
  • zo 5 apr 20
    10.30 - 12.00
    de Warande, Turnhout
    zone Schouwburg - Tuinzaal

‘Overlezen’ is de populaire boekentalkshow van de Warande. Op elke editie nodigen we een auteur en een spraakmakende landgenoot uit.

De Overlezen-editie met Johan Op de Beeck op het WinterWarm-festival werd afgelast omwille van hevig stormweer. Gelukkig had Johan nog een gaatje in zijn agenda voor zondag 5 april. Die dag komt het voormalige nieuwsanker in de Tuinzaal van de Warande honderduit vertellen over zijn historische thriller ‘Het complot van Laken’.  

Uit Nederland schuift Rob van Essen aan. Deze auteur won vorig jaar de prestigieuze Libris Literatuurprijs met zijn roman ‘De goede zoon’. Naar aanleiding van die bekroning werd recent zijn roman ‘Visser’ heruitgegeven. Die houden Jos en Karl tegen het licht. En uiteraard hebben zij ook weer een heleboel andere leestips. 

 Muziek krijg je van pianist Florejan Verschueren. Deze Hoogstratenaar ken je onder meer van De Notenclub op tv. Voor Overlezen brengt hij nummers uit zijn nieuwe CD ‘Piano Piano’.

Henri Verhoef

credits

met de steun van De Standaard boekhandel

foto: Bart Van der Moeren

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie