'NUFF SAID

Jamali Maddix, Dizzy Mandjeku, Sara Eelen e.a.
za 5 okt 19
-
za 2 mei 20

'Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word... No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Brzzvll en de sprekende bougie Johan Petit. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

 

programma 5 oktober 

 

Danish Maqbool

Danish Maqbool (VS) is een Amerikaans-Pakistaanse comedian uit New Jersey. Voorafgaand aan standup werkte Danish bij Major League Gaming als een on-air talent. Hij begon met standup in 2014 en ging op zijn eerste college tour in 2017. Ondertussen heeft hij drie shows kunnen maken. Danish hanteert een laid back stijl terwijl hij de momenten en de samenleving bespreekt die hem hebben gevormd.

 

 

Dizzy Mandjeuku

Dizzy Mandjeuku wordt in de Congolese rumba beschouwd als een levende legende. Reeds in de jaren ‘60 verdiepte hij zich als gitarist in jazz en Latijns-Amerikaanse muziek, vooraleer hij de Congolese muziek doorgrondde. Hij was actief bij Zap Mama, Milow, Stromae en hij maakt nog steeds deel uit van de band van Baloji.

 

Hadjira Hussain Khan

Hadjira Hussan Khan (1996) is redactielid bij Het Tijdschrift Voor de Mensenrechten uitgegeven door de Liga en actief bij Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Haar Pakistaanse achtergrond is een belangrijke bron van inspiratie voor haar werk. Haar favoriete schrijvers zijn Wislawa Szymborska, Fatima Mernissi en Saira Shah.


Sara Eelen

Sara Eelen (1994) gaat in haar vrije tijd op zoek naar overvliegende vogels en mooie lichtinval. Dit vertaalt zich in fotografie, film en poëzie. Haar gedichten werden gepubliceerd in Deux Ex Machina, DWB Online, Kluger Hans en de poëziekrant. Haar gypsy alter ego doet ook weleens op aanvraag poëtische toekomstvoorspellingen.

 

Nisrine Mbarki

Nisrine Mbarki (NL) schrijft theaterteksten, korte verhalen en poëzie. Haar poëzie is eerder verschenen in literaire tijdschriften als Het liegend Konijn, de poëziekrant, Tirade en Boekie Boekie. Als vertaler vertaalt ze Arabische poëzie naar het Nederlands. Hiernaast is ze mede-oprichter en artistiek leider van theatergroep Landgenoten.

 

Jamali Maddix

Jamali Maddix (VK) is een van de meest veelbelovende en opwindende comedians van het moment. De meesten kennen de Britse comedian als gastheer van de reeks ‘Hate Thy Neighbour’ op Viceland. In deze docu-serie gaat hij voor zijn plezier spreken met allerlei extremistische groeperingen; van een extreemrechtse Joodse groepering tot de Black Israelites in Harlem.

 

dj: Soulsupply

 

>>> Facebookevent


It’s a failing of the comedy industry that there aren’t more voices like Jamali Maddix on the circuit.”  (**** Chortle)

 

In samenwerking met Fris Gemixt.
 

 

 

Nuff Said
Bart Van der Moeren

credits

foto: Bart Van der Moeren

 

www.nuffsaid.be

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie