za 2 mei 20 20.15

'NUFF SAID

Soe Nsuki, Jens Dendoncker, Pearls of Islam, Amelie Albrecht, Soufiane Moussouli en Kaat Van Eijndhoven
za 2 mei 20
20.15
  • za 2 mei 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie SOE NSUKI. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

AMELIE ALBRECHT is naam aan het maken als de meest droge comedian van Dendermonde en omstreken. Haar stijl is onvervalste stand up comedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering. Amelie was nog geen jaar bezig toen ze in december 2018  de Humo's Comedy Cup won. Guy Mortier, hoofd van de jury van HCC: "Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht."

PEARLS OF ISLAM (VK) is een veelgeprezen akoestisch duo, dat zoete, organische en soulvolle melodieën creëert. Het zijn Caribische moslims die zijn opgegroeid met Jamaicaanse volksmuziek en Guyanese soulmuziek. The Pearls brengen een mix van anasheeds, rap, poëzie en gesproken woord. Hun gevarieerde werk trekt de aandacht van alle soorten publiek, zowel moslims als niet-moslims.

KAAT VAN EIJNDHOVEN werd geboren in Turnhout en groeide op in het naburige Beerse. Voor haar studies trok ze naar Antwerpen waar ze een Master Nederlandse Taal- en Letterkunde behaalde. Dit volgde ze op met een verkort traject tot scenarist aan het RITCS in Brussel. Sinds haar afstuderen in 2018 maakt ze deel uit van het schrijversteam dat schuil gaat achter de fictiereeks ‘THUIS’ en andere televisieprojecten. In haar vrije tijd schrijft ze kortverhalen en brengt ze kleinkunst op haar ukelele.

SOUFIANE MOUSSOULI (NL) is een theatermaker, storyteller, comedian, acteur en sociaal werker. Nadat hij vier jaar bij jongeren theatergroep De Gasten alle fijne kneepjes heeft geleerd ging hij zijn eigen route varen. Door  storytelling te combineren met theater heeft hij drie solovoorstellingen gemaakt: ‘Marokkanen Huilen Niet’, ‘Gelukszoeker’ en ‘Volgens Mij Ben Ik Een Jood’.

JENS DENDONCKER stelde in 2017 zijn eerste avondvullende zaalshow voor, getiteld ‘Bang van Dendoncker’. Ondertussen is hij op televisie niet meer weg te denken. Zijn verschijning in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ werden goed gesmaakt. Door velen geprezen vanwege zijn hoge aaibaarheidsfactor en ijzersterk spel, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar ‘Nuff Said.

Minimumleeftijd: 16 jaar

credits

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie