Clara Hermans
zo 27 okt 19 15.00 - 15.45
BONTE ZONDAG

nesten (4+)

fABULEUS
zo 27 okt 19
15.00 - 15.45
  • zo 27 okt 19
    15.00 - 15.45
    de Warande, Turnhout
    Kuub

Let op: in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober 2019 schakelen we over van zomertijd op wintertijd. Om drie uur draaien we de klok één uur achteruit. Je zal zondagochtend een uur langer kunnen slapen. Kom op het juiste uur naar de Warande.


Een vertederende en verrassende voorstelling over mensen op zoek naar een thuis.

Drie eenzame figuren in een wereld van karton. Ze zoeken iets. Een vriend? Een dak? Een thuis? Of is dakloos nog iets anders dan thuisloos? Al bouwend vinden ze houvast in de ruimte en bij elkaar. Met een minimum aan middelen snijden drie spelers een groot thema aan voor kleine mensjes.


Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk studeerden aan de Mime Opleiding in Amsterdam. Zij ontwikkelen een gevoelige, licht surrealistische beeldtaal voor kinderen.

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

credits

eindregie: Jef Van gestel

concept en spel: Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk

muziek: Michiel De Malsche

kostuumadvies: Annemie Boonen

dramaturgie: Peter Anthonissen

coproductie: STUK

met de steun van de stad Leuven en de Vlaamse Gemeenschap

met dank aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)

foto: Clara Hermans

nesten - de trailer from fabuleus on Vimeo.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie