Titus Simoens
za 9 nov 19 20.15

Club Kuub

Mooneye + Almighty Mighty
za 9 nov 19
20.15
  • za 9 nov 19
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Opnieuw serveren we vijf edities van Club Kuub waarin jong en beloftevol pop/rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

Voor de eerste editie strikken we Almighty Mighty en de winnaar van De Nieuwe Lichting 2019: Mooneye.

Line-up

  • 20.30 tot 21.10 uur: Almighty Mighty
  • 21.35 tot 22.25 uur: Mooneye

 

Mooneye

Mooneye is ontsproten aan het brein van Michiel Libberecht uit Zwevegem. Dat moesten we even opzoeken en bleek in het West-Vlaamse platteland aan te schurken tegen Kortrijk. Een prima verklaring voor de melancholische songs met vrolijke noot die Libberecht en de zijnen brengen. Mooneye weet Neil Young en Eels te waarderen en bevat een flinke scheut Beirut. En dat klinkt erg lekker in het oor. In 2018 verscheen hun eerste EP, geproducet door de onvolprezen Pascal Deweze. Ook de luisteraars van StuBru waren onder de indruk, en verkozen Mooneye tot winnaar van De Nieuwe Lichting 2019.

Almighty Mighty

Almighty Mighty is een schimmige constructie die langzaamaan opduikt uit de nevelen van geheimzinnigheid. We herkennen alvast oude bekenden als Stephane Misseghers (dEUS), Ian Clement (Wallace Vanborn), Reinhard Vanbergen (Das Pop) en Charlotte Caluwaerts (Tundra). Hun allereerste song verscheen in februari 2019 op de radar. ‘Slow Burner’ is een track die zijn naam alle eer aandoet: opbouwend zonder uitbarsting, uitgesponnen en met net dat tikkeltje edginess. Nog dit jaar volgt een eerste EP.

reeks Club Kuub

Club Kuub is een selectie van enthousiast en aanstormend rock & poptalent in onze Kuub. Je kan deze concerten kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
reeks: 25 euro voor 5 edities

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie