Elie Carp

Wie Is Guy?

Zwangere Guy
vr 15 nov 19
20.15

Zwangere Guy is eigenlijk Gorik Van Oudheusden. Hij startte in de Ancienne Belgique als hulpkok en speelt er nu twee uitverkochte shows. Met de single ‘Gorik pt. 1’ ging Zwangere Guy al het hele land rond. Een track waarop hij zijn ziel open en bloot toont met een al even aangrijpende videoclip. Zwangere Guy heeft het hart op de tong. Hij weet als geen ander emoties te vertalen in zijn lyrics.


Zijn nieuwste plaat ‘Wie Is Guy’ brengt je in het leven van de man zelf. Iemand die muziek gebruikt om alle kronkelingen in zijn leven een plaats te geven. Zijn moeilijke jeugd is de fundering waarop het album is gebouwd.


‘Wie is Guy?’ focust op iemand die is opgegroeid in een grote stad en niets in zijn schoot geworpen kreeg. In het album krijg je alles zonder filter te horen en dat komt soms hard aan. Zo’n eerlijke en oprechte artiest kom je niet vaak tegen in de hip-hopwereld.

reeks Belpop

Belpop dat zijn alle grote Belgische bands van dit seizoen in één reeks. Je kan dit concert kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

credits

foto: Elie Carp

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie