Elie Carp
vr 15 nov 19 20.15 - 22.25

Wie Is Guy?

Zwangere Guy
vr 15 nov 19
20.15 - 22.25
  • vr 15 nov 19
    20.15 - 22.25
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Zwangere Guy is eigenlijk Gorik Van Oudheusden. Hij startte in de Ancienne Belgique als hulpkok en speelt er nu twee uitverkochte shows. Met de single ‘Gorik pt. 1’ ging Zwangere Guy al het hele land rond. Een track waarop hij zijn ziel open en bloot toont met een al even aangrijpende videoclip. Zwangere Guy heeft het hart op de tong. Hij weet als geen ander emoties te vertalen in zijn lyrics.

timing

  • 20.15 tot 20.45 uur: IKRAAAN
  • 20.55 tot 22.25 uur: Zwangere Guy
  • 22.25 tot 01 uur: afterparty met DJ Luminasian (aan de Rode Toog)


Zwangere Guy

Zijn nieuwste plaat ‘Wie Is Guy’ brengt je in het leven van de man zelf. Iemand die muziek gebruikt om alle kronkelingen in zijn leven een plaats te geven. Zijn moeilijke jeugd is de fundering waarop het album is gebouwd.

‘Wie is Guy?’ focust op iemand die is opgegroeid in een grote stad en niets in zijn schoot geworpen kreeg. In het album krijg je alles zonder filter te horen en dat komt soms hard aan. Zo’n eerlijke en oprechte artiest kom je niet vaak tegen in de hip-hopwereld.

 

voorprogramma: IKRAAAN

Niemand doet wat IKRAAAN doet. Haar leeftijd belette haar niet nu al een eigen stem en een eigen stijl te ontwikkelen, die haar onderscheiden van alles en iedereen in ons land. Laat haar zoetgevooisde stem je niet afleiden van de bittere ernst in haar woorden. IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Over de obstakels op haar route en de vele putten in de weg die ze tot nog toe bewandelde. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn. Over onderwerpen die normaal gesproken de taboesfeer niet verlaten. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en raakt zo iedereen recht in het hart. De hypnotiserende soultrap op haar aankomende 'HAPPY PILL EP' (binnenkort uit onder Fake Records) brengt op die manier een frisse wind in een klimaat van oppervlakkige en hapklare nummers die even snel weer vervliegen als ze gekomen zijn.

credits

foto: Elie Carp

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie