zo 17 nov 19 15.00 - 16.30
KUNSTENDAG VOOR KINDEREN / BONTE ZONDAG

Familieconcert (3+)

SAMWD
zo 17 nov 19
15.00 - 16.30
  • zo 17 nov 19
    15.00 - 16.30
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, vrije zit

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Turnhout, kortweg SAMWD, presenteert op de Kunstendag Voor Kinderen haar derde Familieconcert. Dit luister- en doeconcert is meteen een feestelijke afsluiter van hun Blazersweekend. Een orkest van meer dan honderd blazers, een groot kinderkoor, de muzikanten van slagwerkensemble Batucada en de afdeling Woord nemen jullie mee op een spannende kunstreis. Kinderen uit de ateliers van de SASK reizen deze keer mee en kleuren deze editie extra in met live gemaakt beeldend werk.


Aansluitend bij het optreden in de Schouwburg speelt de Junior Bigband in de centrale hal.

Kunstendag voor Kinderen

Bonte Zondag

Kunstendag voor Kinderen

Tijdens de Kunstendag voor Kinderen op zondag 17 november is er vanalles te beleven voor kinderen en hun families in Turnhout. Je vindt het volledige programma vanaf oktober op www.turnhoutspeelt.be.

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie