Diego Franssens
wo 4 dec 19 20.15 - 21.45

Ongehoord

Studio Guga
wo 4 dec 19
20.15 - 21.45
  • wo 4 dec 19
    20.15 - 21.45
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

Guga Baul is een begenadigd stemmenimitator en weet met die gave innemende comedy te brengen en covers te zingen. Geruggesteund door een fantastische band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende muzikale grootheden. Het concept ‘Radio Guga’ krijgt met deze editie een heel andere wending. Waar hij voordien covers bracht, brengt hij nu zelf geschreven nummers naar analogie van zijn helden. Hij kruipt zodanig in de huid van bijvoorbeeld Bart Peeters dat hij een nummer schrijft zoals alleen Bart Peeters nummers schrijft en hij zingt die dan in met de stem van Bart Peeters. Verwarring alom. Een nummer van Bart Peeters, dat klinkt als een nummer van Bart Peeters, en het ís helemaal niet van Bart Peeters! Je hoort nauwelijks het verschil! Straf!  Meer info over dit project: www.studioguga.be

credits

zang: Guga Baul
drums: Joost Van den Broeck
bas: Bert Embrechts
gitaar: Filip Bollaert
toetsen: Jacques Motmans
foto: Diego Franssens

website Guga Baul

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie