za 7 dec 19 20.15 - 22.00

Electro Acoustic Tour

Axelle Red
za 7 dec 19
20.15 - 22.00
  • za 7 dec 19
    20.15 - 22.00
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

Axelle brengt haar soulinvloeden met meer pop.

Vijf jaar na haar studioplaat ‘Rouge Ardent’ (een van de best verkochte albums in België in 2013) is Axelle Red weer helemaal terug met ‘Exil’. Voor dat album trok Axelle Red naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Daar werkte ze samen met Dave Stewart (Eurythmics) en enkele Scandinavische producers. In het resultaat zit meer pop en rock dan soul en verkent ze volop haar stem.
 

Met kracht een paar tonen hoger zingen en toch die ‘grain’ houden: dat was de nieuwe uitdaging. Mijn stem is het belangrijkste instrument op de plaat.” aldus Axelle Red.

Axelle Red is één van de belangrijkste muzikanten uit de Belgische popgeschiedenis. Haar muzikale carrière overspant ondertussen al drie decennia. Wie doet dat haar na?


Geen wonder dus dat de Warande haar graag op haar podium brengt!

reeks Belpop

Belpop dat zijn alle grote Belgische bands van dit seizoen in één reeks. Je kan dit concert kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie