za 14 dec 19 20.15 - 21.30

MiXMONK

Joey Baron - Bram De Looze - Robin Verheyen
za 14 dec 19
20.15 - 21.30
  • za 14 dec 19
    20.15 - 21.30
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

Robin Verheyen (Artist in Residence van de Warande 2006-2007) en Bram De Looze behoren tot de meest vooraanstaande muzikanten van de hedendaagse Belgische jazzscene.

Rasmuzikanten, echte virtuozen op hun instrument, componisten met een visie én bandleiders die elk een eigenwijs traject uitstippelen. Doorheen dat traject kwamen ze beiden, hoe kan het anders, bij Thelonious Monk uit.


Op vraag van Bozar voegde het duo De Looze-Verheyen de absoluut fenomenale Amerikaanse drummer Joey Baron toe en werd het duo een trio. Joey Baron kwamen we dit seizoen al eens tegen als drummer bij Jakob Bro Quartet!


Na een eerste, volledig uitverkochte Europese tour met liveradio-uitzendingen op Klara en radio France en een fenomenaal concert op Jazz Middelheim 2018, pikte het trio de draad weer op met een eerste album ‘MixMonk’ (op Universal Music!) dat in het voorjaar van 2019 verscheen’. Het album bevat muziek van Monk en eigen composities

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie