Charlotte Wouters
zo 15 dec 19 14.00 - 15.00
BONTE ZONDAG

HERMAN (6+)

De Mannschaft
zo 15 dec 19
14.00 - 15.00

Een optimistische voorstelling over het einde van de wereld. Of beter vlak daarna.

De wereld is vergaan. Alles is kapot. Alles en iedereen, behalve Herman. Hij verandert de chaos rondom hem in orde. Hermanorde. Hij is de gelukkigste enige mens op de wereld.

Tot er plots op zijn deur wordt geklopt, wat raar is, want hij heeft geen deur. Voor hem staat een mensachtig wezen dat erg op hem lijkt, maar ook totaal niet. In ieder geval is er voor het nieuwe wezen geen plaats in de Herman-orde.


‘HERMAN’ is een beeldende voorstelling met weinig woorden, over de zoektocht naar zingeving, naar jezelf en naar de ander. In het leven is er niets moeilijker dan samenleven met iemand anders, maar er is ook niets leuker.

Kinderen, zet je schrap, want na de succesvoorstellingen ‘LIV’ en ‘DETHLEFF’ laat De Mannschaft zijn humor en ongebreidelde fantasie op jullie los!

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

Made in de Warande

De Warande heeft een speciale repetitieruimte voor theater- en dansgezelschappen, de Houten Zaal. Als een gezelschap repeteert in deze zaal, krijgt de voorstelling het label 'Made in de Warande'.

credits

concept, spel en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen
scenografie en kostuum: Laura Wallrafen
lichtontwerp en techniek: Thomas Stevens
beeld: Charlotte Wouters

met dank aan de Warande, Turnhout 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie