vr 20 dec 19 20.15 - 21.45

#Eindejaars

Bert Gabriëls
vr 20 dec 19
20.15 - 21.45
  • vr 20 dec 19
    20.15 - 21.45
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

Omdat het al lang op zijn verlanglijstje staat en omdat een jaarlijkse conference nu eenmaal een belangrijke traditie is geworden, maakt Bert in 2019 een jaaroverzicht.

Het jaar 2019 was een Grand Cru voor de stand-up comedy, met een eindeloos palet vol verrassing, hilariteit, gêne en irritatie.Hoeveel plofkraken waren er nu eigenlijk? Zo veel dat we er een plofkraakschepen aan over hielden. Hoeveel tweets van Trump zijn er uiteindelijk uitgekomen? Hoeveel beloftes van voor de verkiezingen kennen we nog? Hoeveel bos of beton mogen we verwachten? Wie trekt het land uit de stilstand? Wat met Coucke en Companie? Bert Gabriëls probeert het nog een keer uit te leggen, maar dit keer echt om te lachen.


Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al zes theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en natuurlijk ‘Zonde van de Zendtijd’.

Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.

De Morgen

credits

tekst en spel: Bert Gabriëls
productie: Gaya Scienza
foto: Johannes Vande Voord

website Bert Gabriëls

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie