do 16 jan 20 20.15

Jukebox 2020

Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens
do 16 jan 20
20.15
  • do 16 jan 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

Twintig jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met ‘Jukebox 2000’, een muzikaal programma met een verrassende keuze uit honderd Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Ondertussen is het alweer 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug? ”Daarom, voor de allerlaatste keer: ‘Jukebox 2020’. Uit honderd Nederlandstalige liedjes kan je vooraf via de Jukebox-website zelf bepalen welk nummer je wil horen. Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend tienkoppig liveorkest. Een laatste en unieke kans om ‘Jukebox 2020’ te zien.

Breng je stem uit voor Jukebox 2020

Surf naar Jukebox 2020 en kies drie nummers die je graag live wil horen tijdens de voorstelling. Zo ontstaat er iedere avond een echte levende jukebox, begeleid door een 10-koppig liveorkest.
 

credits

met: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens en tienkoppig orkest
piano, keyboards – orkestleider: Jan Van Looy
drums, slagwerk: Marc Bonne
gitaar: Chris Peeters
basgitaar: Bert Embrechts
saxofoon: Wietse Meys
trombone: Tom Verschoore
trompet: Jo Hermans
viool: Yumika Lecluyze en Joanna Vlaeminck
altviool: Helena Raeymakers


www.jukebox2020.be

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie