zo 19 jan 20 16.00 - 17.00

KIDconcert Stuk Stroganoff

Antwerp Symphony Orchestra (6+)
zo 19 jan 20
16.00 - 17.00
  • zo 19 jan 20
    16.00 - 17.00
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

70 muzikanten en 3 acteurs nemen je mee naar het Rusland van Borodin, Rimski-Korsakov en Moesorgski.

Thee met een slok wodka, bontmutsen en berenpelsen, matroesjka’s en baboesjka’s, Siberische winters volgepakt met sneeuw, rode pleinen, stoere notenkrakers, bietensoep met zure room, liefde met een snik, steppes zo ver het oog reikt, zinderende balalaika’s, kersentuinen in bloei, schuld en boete, oorlog en vrede. De kozakken van theatergroep Lazarus en dirigent Dirk Brosséjevitsj heten je welkom in Rusland!


Na het succes in 2014 neemt ASO onder leiding van Dirk Brossé ‘Stuk Stroganoff’ terug op het repertoire. Een overdonderend symfonisch orkest, een dirigent die wereldwijd met toporkesten werkt, drie stevige vertellers/ acteurs. Wat heb je nog meer nodig om je in het roerige Rusland te wanen?

De KIDconcerten zijn voor jong en oud elke keer weer genieten van een hoogstaande uitvoering.

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

credits

tekst: Joris Van den Brande
spel: Günther Lesage, Charlotte Vandermeersch en Joris Van den Brande
live muziek: het Symfonisch orkest van ASO
dirigent: Dirk Brossé

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie