Kurt Van der Elst
zo 19 jan 20 14.00 - 15.00

as long as we are playing (8+)

kabinet k, LOD muziektheater & hetpaleis
zo 19 jan 20
14.00 - 15.00
  • zo 19 jan 20
    14.00 - 15.00
    de Warande, Turnhout
    Kuub

In ‘as long as we are playing’ krijgt spel de hoofdrol. De aanstekelijkheid van het spel vormt het vertrekpunt voor elke beweging: spel als een onuitputtelijke bron van impulsen; spel met regels die mensen hanteren, manipuleren, negeren … Spel geeft plezier en harmonie, maar ook conflict en macht. Spel is een spiegel van onze mogelijkheden, van onze natuur, van ons samenleven.

Kabinet k hanteert een danstaal die veel vertelt met weinig, die vertedert en pijn doet tegelijk, sober en rijk, abstract en naturel, ernstig en speels. Naast de dans wordt deze keer ook de muziek live uitgevoerd door professionelen én kinderen. De Amerikaanse kunstenaar Amy Franceschini tekent voor de scenografie. De poëzie van het werk is universeel.


Filmpje - De Biechtstoel

gratis bewegingsparcours

Ga je graag zelf aan de slag? Dan kan je voor of na de voorstelling meedoen aan een gratis bewegingsparcours voor volwassenen en kinderen van een half uur. 

hoe laat:
- van 13.15 tot 13.45 uur
- van 15.15 tot 15.45 uur
waar: start aan de Rode Toog - zone Kuub

Uit het werk van kabinet k spreekt een grote, warme menselijkheid, die je niet onberoerd laat.

De Standaard

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

credits

choreografie: Joke laureyns en Kwint Manshoven met: Marieke Berendsen, Nona De Neve, Ilena Deboeverie, Marie-Lou Liberale, Lorenz Ludovic Maes, Kwint Manshoven, Juliette Spildooren, Louise Tanoto, Lili Van den Bruel en Aya Vanvinckenroye
muziek: Thomas Smetryns
scenografie: Amy Franceschini en Kwint Manshoven dramaturgie: Mieke Versyp

foto: Kurt Van der Elst

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie