do 20 feb 20 20.15

Word’s Out tour

Novastar
do 20 feb 20
20.15
  • do 20 feb 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie. Op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren en prachtige melodieën vullen de zaal. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Cruel Heart’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’. In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De plaat werd opgenomen in de herfst en winter in Brighton en dat schemert duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als Novastar grand cru.

Solo spelen is wat hij het liefst doet. Terug naar de originele schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie