vr 21 feb 20 20.15

Earth and Feather

Ô-Celli feat. Elise Caluwaerts
vr 21 feb 20
20.15
  • vr 21 feb 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

Het cello-octet Ô-Celli werd in 2011 opgericht door Sébastien Walnier – solist eerste cello aan de Opera van de Koninklijke Muntschouwburg en tevens belangrijkste arrangeur van het ensemble en Alexandre Beauvoir.

Het is de grote betrachting van Ô-Celli de buitengewone expressiemogelijkheden van de cello tot een creatief hoogtepunt te brengen. De cello is een instrument in het lage register, met een warme klank, maar tegelijkertijd verbazend soepel en muzikaal, net als de menselijke stem, waarmee hij zijn register gemeen heeft.

In het programma ‘Earth and Feather’ slaan de muzikanten de handen in mekaar met de sopraan Elise Caluwaerts. In ‘Earth and Feather’ komt het contrast tussen het zware en hevige karakter van de cello en de lichtheid van de vrouwelijke stem op een sublieme en meeslepende manier tot uiting. Op het programma: Georges Bizet, Richard Strauss, Carlos Almaran ...

credits

met: Sébastien Walnier, Jean-Pierre Borboux, Herwig Coryn, Corinna Lardin,
Shiho Nishimura, Jorin Jorden, Yoori Lee en Alexandre Beauvoir

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie