za 29 feb 20 20.15 - 22.35

Raymond 70

Raymond van het Groenewoud
za 29 feb 20
20.15 - 22.35
  • za 29 feb 20
    20.15 - 22.35
    met pauze: 21.10
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

Een unieke avond tussen breekbaar en onverslijtbaar rockend. Niet te missen!

Wat moeten we je over Raymond vertellen dat je nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is, tegen wil en dank, tot een instituut uitgegroeid. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer.

In 2020 wordt Raymond zeventig jaar en waar kan dit beter gevierd worden dan in zijn natuurlijke biotoop, het podium? Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt Raymond weer alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten weer opgetrommeld voor deze verjaardagconcerten, met als extraatje een blazerssectie en gelardeerd met historisch en recent beeldmateriaal. Onze jarige hopman zal laveren tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen.

credits

zang, gitaar & keyboard: Raymond van het Groenewoud
drums: Cesar Janssens
bas: Mich Verbelen
keyboards, percussie: Bram Weijters
gitaar, zang: Rik Aerts
trompet: Carlo Nardozza
fluit: Stefan Bracaval
foto: Jasper van het Groenewoud

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie