Rob Walbers
vr 6 mrt 20 20.15

Birdsong

Hendrik Willemyns (Arsenal)
vr 6 mrt 20
20.15
  • vr 6 mrt 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

Waar moet muziek naartoe?” Het is een vraag die Hendrik Willemyns (Arsenal) al langer bezig houdt. Vier jaar geleden gooide hij in zijn film ‘Dance Dance Dance’ nog een muzikant uit het raam. Nu pakt hij het subtieler aan en maakt hij van de muzikant een prostituee. En hij doet dat met een boek, een film en muziek.

Het boek heet ‘Room of Imaginary Creatures’ en is een ‘bordeelkamer-dichtbundel’ geschreven en geïllustreerd door muzikanten en kunstenaars van over de hele wereld. De film ‘Birdsong’, geschreven en geregisseerd door Willemyns, vertelt het verhaal van een jonge vrouw in Tokyo die droomt van een leven als muzikant en erachter komt dat het universum van muziek donker is en bevolkt met gevaarlijke dieren. En poëzie. Met een ongewoon en pakkend filmconcert laat Hendrik Willemyns, samen met zangeres Paulien Mathues, je kennismaken met boek, film en veel muziek.

interview met Willemyns- VRT

credits

foto: Rob Walbers

Trailer Birdsong from MENUETTO FILM on Vimeo.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie