do 19 mrt 20 14.00

In de schaduw van Toon Hermans

Herman Van Hove - Lissa Meyvis
do 19 mrt 20
14.00
  • do 19 mrt 20
    14.00
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg

Deze intieme voorstelling brengt een hommage aan Toon Hermans door Herman Van Hove, die meeslepend vertelt over zijn wonderlijke jaren als goede vriend en laatste manager van Toon Hermans. Lissa Meyvis geeft een hemelse nieuwe stem aan de liedjes die Toon zelf zijn mooiste vond.

“Zelden op een scène zo’n zuiver gepenseeld portret gezien als deze frisse aquarel over Toon Hermans” zegt Warre Borgmans, “Ik meen Toon Hermans nu beter te kennen dan wanneer ik hem in ’t echt ontmoet zou hebben!

Of zoals Bart Peeters het verwoordde: “Toon Hermans geloofde in de hemel (niet in de rijstpap, maar laat dat een detail zijn) en je voelde hem goedkeurend glimlachen tijdens de voorstelling”.

‘In de schaduw van Toon Hermans’ werd als hommage aan Toon bij zijn honderdste geboortedag 97 keer opgevoerd in Vlaanderen en Nederland met als hoogtepunt vijf staande ovaties in theater Carré, dè tempel van Toon

 de Warande Overdag

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie