Gijsbert van der Wal
vr 20 mrt 20 20.15

Voor Alle Duidelijkheid

Micha Wertheim
vr 20 mrt 20
20.15
  • vr 20 mrt 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim duidelijk terug op het cabaretpodium. Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker.

Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst Micha Wertheim, Voor Alle Duidelijkheid!

In een meer dan twee uur durende voorstelling lanceert Wertheim ditmaal een spervuur van slimme grappen over het soort onderwerpen dat hij tot dusver voornamelijk uit de weg ging.” (NRC ****)

Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.” (Trouw *****)

’Voor alle duidelijkheid’ is een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. ... En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet.

De Volkskrant *****

credits

foto: Gijsbert van der Wal

website Micha Wertheim

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie