Bart Van der Moeren
zo 29 mrt 20 13.00 - 18.00

festivaldag

STORMOPKOMST dagpas
zo 29 mrt 20
13.00 - 18.00
  • zo 29 mrt 20
    13.00 - 18.00
    de Warande, Turnhout
    de Warande

STORMOPKOMST, dat zijn 3 festivaldagen én een expo voor kinderen, volwassenen en iedereen die graag buiten de lijntjes kleurt. In 2020 trekken we erop uit en houden we halt in Dilbeek, Genk en Turnhout - en de rest van de wereld, want een deel van het festival speelt zich online af. En zo zijn we mee met onze tijd, want alles en iedereen is op elk moment overal ter wereld bereikbaar en beschikbaar. Ook wij. Alles, nu!

Maar hoe lang houden wij en onze omgeving dat vol? En helpt wachten, of moeten we nu actie ondernemen?

Alles, nu!

Op STORMOPKOMST zie je hoe verschillende kunstenaars hiermee aan de slag gaan, maar kan je ook zelf vanalles doen. Je zegje, bijvoorbeeld. Of aan de knoppen zitten. Definities vastleggen, de wereld kleuren of je voetje lichten. Luid of stil, wild bewegend of liggend, tikkend of zagend. Alles, nu!

tickets

dagpas

Met je dagpas kan je aan alle activiteiten deelnemen. Voorstellingen hebben een beperkte publiekscapaciteit, maar vinden verschillende keren per dag plaats. Reserveer ter plekke je plaats aan de onthaalbalie.

vvk: 10 euro
adk: 15 euro

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie